İçeriğe geç

Za Hangi Ülkeye Aittir

Kosova ülke kodu nedir?

+383Kosova / ülke kodu

Rusya kodu kaç?

+7Rusya / Ülke kodu

EE hangi ülke?

Ülke KodlarıKodKodÜlkeler – TürkçeEC(500)EkvadorGalapagos Adaları dahilEE(053)EstonyaEG(220)MısırER(336)Eritre104 satır daha

Uzb hangi ülkededir?

Özbekistan, resmi olarak Özbekistan Cumhuriyeti (Özbekçe: Oʻzbekiston Respublikasi), Orta Asya’da bir ülkedir. Yedi bağımsız Türk devletinden biridir. Kuzeyde Kazakistan, kuzeydoğuda Kırgızistan, güneydoğuda Tacikistan, güneyde Afganistan ve güneybatıda Türkmenistan ile komşudur.

Za hangi ülke?

za. . za, Güney Afrika’nın internet kod harfleri.

Kosova hangi ülkeye bağlıdır?

Balkanlar’da küçük bir ülke olan Kosova, 2008 yılında Sırbistan’dan tek taraflı olarak ayrılarak bağımsızlığını ilan etti. Bağımsızlığını ilan ettikten sonra Avrupa Birliği’ne katılan Kosova, şu anda 116 ülke tarafından resmen tanınıyor.

ABD ülke kodu ne?

+1Amerika Birleşik Devletleri / Ülke kodu

CH hangi ülke?

İsviçreİsviçre İsviçre Konfederasyonu (Almanca) Confédération suisse (Fransızca) Confederazione Svizzera (İtalyanca) Confederaziun svizra (Romanşça) İsviçre KonfederasyonuTelefon kodu+41ISO 3166 koduCHİnternet alan adı.chResmi web sitesi İsviçre Konfederasyonu33 satır daha

RS hangi ülke?

Coğrafya. Orta ve Güneydoğu Avrupa’nın kesiştiği noktada bulunan, denize kıyısı olmayan bir ülke olan Sırbistan, Balkan Yarımadası ve Panoniyen Ovası’nda yer almaktadır.

PE hangi ülke?

nom.pe: Perulular.

AE nerenin ülkesi?

Birleşik Arap Emirlikleri – Vikipedi.

TN hangi ülke?

/ˌtɛnəˈsich/) veya Tennessee eyaleti, Amerika Birleşik Devletleri’nin doğu eyaletlerinden biridir. Başkenti ve en büyük şehri Nashville’dir.

Özbekler Türk müdür?

Özbekler en eski Türk boylarından biridir. Türkistan coğrafyasında birçok devletin oluşumunda kurucu unsurlar olmuşlardır. Bu coğrafyada farklı zamanlarda farklı kültürlerle temas kurmuşlardır. Bu nedenle çok zengin bir tarihi geçmişe ve kültürel zenginliğe sahiptirler.

Xk hangi ülkededir?

. xk, 1999 yılında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin 1244 sayılı Kararı uyarınca Kosova’ya tahsis edilen geçici ve resmi olmayan bir ülke kodu üst düzey alan adıdır. xk, 1999 yılında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin 1244 sayılı Kararı uyarınca Kosova’ya tahsis edildi. Bu, Kosova’ya tahsis edilen geçici ve resmi olmayan ülke kodu üst düzey alan adıdır.

Ru hangi ülke?

Rusya adı, ağırlıklı olarak Doğu Slavlarının yaşadığı bir ortaçağ devleti olan Rus devletinden türemiştir.

Kosova asgari ücret 2024 ne kadar?

Şimdi asgari ücretin 450 avro olması yönünde talepler var. Kosova 2024’e Avrupa’nın en düşük asgari ücretiyle başladı. Asgari ücret değeri 2011’den beri değişmedi. Şu anda asgari ücret 35 yaş altı çalışanlar için 130 avro, 65 yaşına kadar çalışanlar için ise 170 avro.

HK hangi ülke?

Hong Kong; 19 Aralık 1984’te Çin ile Birleşik Krallık arasında imzalanan bir anlaşma ile 1 Temmuz 1997’den itibaren “Çin’in Hong Kong Özel İdari Bölgesi” adını aldı.

675 nerenin kodudur?

Internationale VorwahlenSNLändernameTelefonvorwahl171Panama507172Papua-Neuguinea675173Paraguay595174Peru5176 weitere Leitungen

TPE hangi ülkededir?

FIFA üyeleriÜlke koduÇin TaypesiTPPEKolombiyaCOLComorosCOMKongo CumhuriyetiCGO49 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir