İçeriğe geç

Abiye De Göbek Nasıl Saklanır

Göbek saklamak için nasıl giyinmeli?

Göbek bölgenizi gizlemek istiyorsanız, kemerli kıyafetler giymekten kaçınmalısınız! Bu dönemde, bol tişörtler veya elbiseler giyerek göbek bölgenizi kolayca gizleyebilirsiniz. Bol tişörtler ve gömlekler, erkekleri zayıf gösteren kıyafetler arasındadır.

Alt göbek nasıl gizlenir?

Geniş pantolon giyerseniz vücut hatlarınızı tamamen gizlersiniz. Elbise seçerken uzun elbiseler yerine kısa elbiseler seçmenizi öneririz. Kısa elbise giyerseniz bacaklarınızın inceliği ön plana çıkacağı için göbek bölgeniz belli olmaz.

Göbekli kadın nasıl giyinmeli elbise?

Belinize oturan elbiseler seçin. Belinizi vurgulayan ve belinize oturan elbiseler, karın bölgenizi gizlemek ve daha ince bir görünüm yaratmak için idealdir. Yüksek belli elbiseleri tercih edin. Yüksek belli elbiseler bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlar ve karın bölgenizi dengeler.

Basen ve göbeği olanlar nasıl giyinmeli?

Seçtiğiniz sağlam kumaşlar daha güçlü bir seçimdir. Geniş kalçalarınız ve geniş bir karnınız varsa, sizin için harika bir alternatifimiz var: dökümlü elbiseler. Özellikle bel bölgesinin hemen üstünde döküm kullanmak, kumaşlar arasındaki fazla karın bölgesini gizlemeye yardımcı olacaktır.

Abiye elbisede göbek deliği nasıl saklanır?

Midenize asla yapışmayan, göğüs bölgenize ve kollarınıza uyan, ancak mideyi sarmadan rahatça aşağı inen kıyafetler tercih edilmelidir. Mide ve göbek, göğüslerin altında gevşekçe oturan elbiselerle en iyi şekilde gizlenir. Ayrıca, elbiselerin ve bluzların drapeleri varsa, bu bölgeyi gizlemeye yardımcı olur.

Göbekli biri nasıl abiye giymeli?

Göbekli kadınlar abiye elbiselerinde siyah elbiseleri tercih edebilirler. Üstelik giyim tercihlerinde farklı parçalar kullanmalarına gerek kalmaz. Gipür abiye elbiselerde göbek bölgesine özel bir gipür danteli uygulamak göbeği küçültmek için yeterlidir.

Kadınlarda alt göbek neden çıkar?

Alt karın bölgesinde yağ birikmesinin en yaygın nedeni elbette beslenme alışkanlıklarıdır! Rafine şeker, beyaz un ve işlenmiş gıdalar gibi glisemik indeksi yüksek besinler alt karın bölgesinde ciddi yağlanmaya neden olabilir. Ancak genetik faktörler de alt karın bölgesinde yağ birikmesine yol açan faktörler arasındadır.

Sürekli korse takmak göbeği eritir mi?

– Termal korse bölgesel yağ yakımını desteklemez. – Terleme ile yağ yakımı gerçekleşmez. – Uzun süreli kullanıldığında sindirim sisteminize zarar verebilir. – Bel korseleri tedavi amaçlı kullanılabilir.

Zayıf göstermek için nasıl giyinmeli?

Koyu renkli kıyafetler her zaman olduğunuzdan daha zayıf görünmenizi sağlar. Siyah, lacivert ve kahverengi gibi koyu renkli kıyafetlerle kombinleyerek daha zayıf görünebilirsiniz. Siyah kıyafetler olduğunuzdan daha zayıf görünmenizi sağlar ancak her zaman siyah giymek hoşunuza gitmeyebilir.

Hangi model abiye zayıf gösterir?

Özellikle düğmeli, kemerli ve fermuarlı gece elbiseleri kalça ve karın gibi fazlalıklarınızı gizlemeye yardımcı olduğu için sizi daha ince gösterir. Ayrıca elbise iki parçadan oluştuğu için sizi daha uzun gösterir. Bu hem uzun hem de ince görünmenizi sağlar.

Hangi kesim elbise zayıf gösterir?

Bu nedenle, hem zayıf hem de uzun görünmek isteyen kişiler için dikey çizgili elbiseler iyi bir seçimdir. Mümkün olduğunca yatay çizgilerden kaçınmanızı öneririz. Çünkü yatay çizgilerin hakim olduğu elbiseler; vücudunuzu daha geniş ve boyunuzu daha kısa gösterecektir.

Kalın belli kadınlar nasıl abiye giymeli?

Abiye elbise nasıl giyilir sorusuna cevaben bordo ve lacivert abiye elbiseler tercih edilirken, kalın bele sahip olan kadınlar daha dökümlü ve beli vurgulayan abiye elbiseleri tercih etmelidir. Yeşil ve koyu tonlar tercih edilirken, diğer renklerde olduğu gibi beli saran uzun ve dökümlü kumaşlar tercih edilmelidir.

Basenli kadınlar ne tür elbise giymeli?

Uzun veya maksi elbiseler kalçalarınızı gizlemek ve daha uzun görünmek için mükemmel bir seçimdir. Siyah bir elbise seçerek daha ince bir görünüm elde edebilirsiniz. Bol kumaşlar kalça bölgenizin olduğundan daha büyük görünmesine neden olabilir, bu nedenle daha sıkı ve vücuda daha çok oturan kumaşlar seçmenizi öneririz.

Daha genç görünmek için nasıl giyinmeli?

Daha ince, daha genç görünmenizi ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şu ipuçlarına bir göz atalım: Üst vücudunuzu daha ince gösteren genç görünümlü kıyafetlerin ince detaylarından çiçekli, bol kesimli elbiselerle kaçınmalısınız Makyaj ve saç tercihlerinizle uyumlu kıyafetler gizli bir aksesuar olabilir…•3 Şubat 2021

Kalın bacaklı kadınlar nasıl elbise giymeli?

Koyu renkler ve dikey çizgili desenler de bacakları daha ince gösterir. Elbise seçerken bol ve açık renk kumaşlar tercih edilmelidir. Bu kumaşlar vücut hatlarını nazikçe sarar ve daha zarif bir görünüm sağlar.

Hangi kıyafet zayıf gösterir?

Siyah, sizi zayıf gösteren renklerden biridir. Ancak siyahın aksine koyu kahverengi, lacivert ve benzeri renkler de size zayıf bir görünüm kazandırır. Bu renkleri tercih etmek istemiyorsanız tek renk kombinasyonuna gidebilirsiniz.

Kiloyu kapatmak için nasıl giyinmeli?

Vücuda tam oturan, ne çok dar ne de çok bol olmayan kıyafetler tercih edilmelidir. Koyu renkler, dikey çizgili desenler ve V yakalar gibi detaylar vücudu daha ince gösterirken, bel bölgesini vurgulayan kemerler de orantılı bir görünüm yaratabilir.

Göbekli kadınlar nasıl kot giymeli?

Push-up pantolonlar kalça bölgesinin daha gergin görünmesini sağlayan özel olarak tasarlanmış pantolonlardır. Ayrıca bel bölgesindeki yüksek kesim karın bölgesini sıkılaştırır ve daha ince bir görünüm yaratır. Push-up pantolonlar genellikle kot veya tayt tarzında yapılır ve günlük kullanıma uygundur.

Zayıf ve uzun görünmek için nasıl giyinmeli?

Düz çizgili desenler: Düz çizgili desenler vücudun uzunluğunu vurgular ve daha uzun bir izlenim yaratır. Dikey çizgili gömlekler veya pantolonlar tercih edilebilir. Monokrom giysiler: Monokrom giysiler vücut hatlarını daha az belirgin hale getirir ve daha ince bir görünüm yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir